Hier werk ik: jij met je bedrijf in beeld

Lieve ondernemers,

dit blog is een berichtje aan jullie. We weten allemaal dat het tegenwoordig niet zo gemakkelijk is om even een babbeltje te maken met iemand in de trein, op een evenement, beurs of tijdens een leuk ontbijtje met andere ondernemers. Daarom is het nu juist zo belangrijk om je online te laten zien. Wat doe je? Wie ben je? Met wie werk je? En wie wil je bereiken?

Ik wil ontzettend graag helpen om jou te laten zien aan jouw volgers of potentiële klanten. Sociaal media is het nieuwe, levende, visitekaartje. Mensen moeten meteen kunnen zien wie jij bent en waar je voor staat. Ik vind het fantastisch om mensen in hun kracht en met hun passie op de foto te zetten. Werk je vaak met anderen samen? Wie verzorgt alle communicatie en wie zorgt ervoor dat je kantoor blinkt als nooit te voren? Jullie zijn samen het bedrijf, dat betekent dat jullie allemaal in beeld moeten worden gebracht.

Een paar weken geleden had ik niemand minder dan Emilie Sobels, Stephanie Knoors en Marieke Renes voor de lens. Drie ondernemende vrouwen die nu al een aantal jaar het succesvolle evenement ‘The Self-Made Summit’ organiseren. Hét business event voor ambitieuze vrouwen. En ondanks dat het dit jaar niet zoals normaal door kon gaan, stampten ze een hele digitale versie uit de grond.

Daarnaast heeft Emilie al jaren ‘Hashtag Workmode‘. Dit zijn verschillende panden waar je als vrouwelijke onderneemster een werkplek kunt huren. Zo werk je samen met verschillende freelancers en krijg je de kans je perfecte netwerk te creëren.

Social media is de nieuwe netwerk borrel. Zeker in tijden van Corona is het zo dat we niet massaal meer bij elkaar kunnen komen, maar we hebben elkaar wel nodig. Misschien wel meer dan ooit. Investeer daarom in je online communicatie! Ik hoop dat ik jou verder kan helpen, om zo online te groeien nu het offline wat lastiger gaat. Er gingen al een aantal anderen jou voor, ben jij de volgende?

Fotografie: Beetjehome. Tekst: Rachel Vieth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *