Fotografie

BeetjeFotografie

De camera is mijn grootste vriend. Om mij heen zie ik de mooiste dingen die ik het liefst allemaal met mijn ogen zou fotograferen. Van bedrijven tot mensen en de styling van producten, in alles zie ik een mooi plaatje. Fotografie is echt mijn passie.

Gevoelens van mensen laten zien, karakters weerspiegelen of de liefde en passie voor een vak verbeelden. Fotografie is voor mij zoveel meer dan alleen maar het schieten van een plaatje. Elke foto vertelt namelijk een verhaal. Door de shoots leg ik contact met heel veel mensen en krijg ik unieke kijkjes in veel verschillende levens. Met mijn camera verbeeld ik jouw verhaal.

Hieronder vind je verschillende pakketten. Een fotoshoot is uiteraard erg persoonlijk dus het kan zeker zo zijn dat je tussen pakketten niet helemaal vindt wat bij jouw plannen aansluit. Stuur dan gerust een vrijblijvend berichtje. Ik sta open voor al jouw ideeën. Zo komen we samen vast en zeker tot een passende shoot!

In beeld

vanaf €350,- excl. btw

Jij bent mijn inspiratiebron en jij staat centraal voor mij. Samen bedenken we een plan, zoeken we een locatie en schieten we de beelden. Deze shoot is voor iedereen: van ondernemer tot student. Perfect als je jouw bedrijf in de markt wilt zetten en beelden nodig hebt voor je social media-kanalen. Eigenlijk is elke reden een goede reden voor het maken en plaatsen van een foto.

Verwachtingsvol (1,5 uur)

€375,- incl. btw

(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking)

Het is altijd bijzonder als er een kindje op komst is. Juist dat unieke beeld van zo’n mooie zwangere buik wil je vastgelegd hebben. Bij deze shoot nemen we de tijd om jou zowel mét als zonder je partner te fotograferen.

Beetje Verliefd (1,5 uur)

€375,- incl. btw
(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking) Samen is veel leuker. Je hebt de leukste vriend/ vriendin van de wereld en wil natuurlijk ook graag een keer samen op de foto. We kiezen samen een locatie die bij jullie past, delen ideeën en realiseren een mooie loveshoot.

Hallo Kleintje (1,5 uur)

€450,- incl. btw

(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking)

Zo’n klein wonder in je armen is het meest bijzondere wat er is. Die eerste weken wil je je voor altijd herinneren en daarom zijn die eerste foto’s zo belangrijk om te hebben. Deze shoot is perfect om met jou/ jullie samen met je kindje in beeld te brengen.

Zo ouder zo kind (1,5 uur)

€450,- incl. btw

(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking)

We brengen moeder en dochter (s) of vaders met zoon(s) samen in beeld. Of natuurlijk andersom. Je moet dit zien als een kleine familieshoot. Een waardevolle moment opname van jou en je kind.

Alles is familie

(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking)

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Gezellig samen op de foto. Als cadeautje voor ouders, opa en oma of gewoon omdat het bijzonder is om jullie familie/ vriendengroep op beeld te hebben. Iedereen is uniek en samen vertellen jullie je verhaal, dat leg ik graag voor jullie vast.
Samen bedenken we een passend plan en zoeken we een locatie die wat over jullie vertelt.

Groepsfoto’s 4 tot en met 10 personen
(1,5 uur)
€475,- incl. btw
Groepsfoto’s 10 tot en met 15 personen
(1,5 uur)
€500,- incl. btw
Elk extra persoon€25,- incl. btw

JAA ik wil

(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking)

Een trouwdag is altijd iets speciaals. Jullie dag, moment en persoonlijke verhalen staan centraal. Ik voel mij altijd vereerd als ik deel mag uitmaken van het samen zijn. Met veel liefde en plezier verdiep ik mij in wie jullie zijn en waar jullie over dromen. We drinken samen een kop koffie (of een theetje uiteraard ☺ ) en maken plannen. We denken na over de sfeer, de stijl van de bruiloft en de fotografie daarvan. Het belangrijkste is dat iedereen zijn ding doet en we er een gezellige dag van maken.

Je hebt natuurlijk verschillende mogelijkheden. Willen jullie mij de hele dag erbij hebben? Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat? Willen jullie alleen de ceremonie vast hebben gelegd? Liever alleen een loveshoot van jullie tweeën? Of willen jullie alleen het feest op de foto?
Eigenlijk is alles mogelijk. Je kunt verschillende onderdelen met elkaar combineren. Zo maken we samen het perfecte plan.

Ochtend + Ceremonie + Loveshoot
(5 uur)
€1750,-
incl. btw
Ochtend + Ceremonie + Loveshoot + Borrel en taart
(7 uur)
€1950,-
incl. btw
Ochtend + Ceremonie + Loveshoot + Borrel en taart + Diner
(8 uur)
€2250,-
incl. btw
Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat
(10 uur)
€2500,-
incl. btw
Ochtend + Ceremonie + Loveshoot
(5 uur)
€1500,-
incl. btw
Ochtend + Ceremonie + Loveshoot + Borrel en taart
(7 uur)
€1750,-
incl. btw
Ochtend + Ceremonie + Loveshoot + Borrel en taart + Diner
(8 uur)
€1950,-
incl. btw
Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat
(10 uur)
€2250,-
incl. btw


ALLES OF NIETS pakket

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat (10 uur)
+ Eigen magazines van jullie bruiloft met 40 pagina’s vol liefde (5 magazines op A5 formaat)
+ Stand van de maan op jullie dag in bladgoud. Deze poster op A6 formaat wordt met de hand voor jullie gemaakt en prachtig ingelijst.
€2750,-
incl. btw

Lifestyle fotografie

(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking)

Het liefste delen we alles online en brengen we zoveel mogelijk in beeld. Ik ben voorstander van veelzijdige foto’s. Daarmee bedoel ik foto’s die een goed beeld schetsen van wie jij bent en hoe jij leeft. Natuurlijk mogen het mooie plaatjes zijn om naar te kijken, maar niets is leuker dan een compleet beeld geven van jouw leven. Niet alleen maar jezelf werkend in achter je laptop, maar ook met een kop koffie op de bank, zittend aan de ontbijttafel met een krantje, of kokend. Juist de dagelijkse dingen zijn mijn inspiratiebron voor deze shoot.

Het klinkt misschien gek, maar juist dit pakket is perfect voor zelfstandige ondernemers. Mensen, en misschien wel toekomstige klanten, zijn namelijk nieuwsgierig naar wie jij bent en wat je doet.

Iedereen is anders, daarom maak ik graag een persoonlijke offerte voor je, zodat we precies kunnen kijken wat bij jouw leven past!

Concept styling + Fotografie + Selectie en nabewerking€950,- excl. btw

Hier werk ik

(voorbereiding+ eventueel styling + fotografie + selectie en nabewerking)

Je hebt een geweldig bedrijf waar je keihard voor werkt. Het is je trots en dat mag gezien worden. Van fijne koffiebar, tot strandtent of werkplaats. Alles delen we tegenwoordig op onze social media-kanalen. Daarom is passende content van groot belang. We maken een plan en kletsen. Ik observeer, luister, kijk en leg vast. Precies zoals jij jezelf wil laten zien aan de buitenwereld.

Waardering voor wat mensen doen en het fotograferen van passies is wat mij zo aanspreekt in deze fotografie.

Iedereen is anders, daarom maak ik graag een persoonlijke offerte voor je, zodat we precies kunnen kijken wat bij jouw bedrijf past!

Hier werk ik (4 uur)€950,- excl. btw
Extra styling + meenemen materiaal€200,- excl. btw

Bij dit pakket is het fijn dat het ook in ‘abonnement-vorm’ kan.

Wil je regelmatig content hebben om te delen? Dat kan! Ik kom 6x per jaar langs om beelden te schieten. 6x per jaar? Het kan elke twee maanden, maar er mogen ook een keer 3 maanden tussen zitten. Het voordeel hiervan is dat je het in kunt zetten op momenten dat jij het nodigt hebt/ jouw agenda het toe laat. Zo ben je het hele jaar voorzien van beeldmateriaal.

Hier werk ik abonnement per keerprijs op aanvraag

Gluren bij de buren

(voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking)

Heb jij nou de styling perfect in de vingers, maar lukt het niet om dit terug te laten zien op de foto’s die je thuis maakt? Dan kunnen wij perfect samenwerken. Heb jij nou een prachtig ingericht huis, of beter gezegd een huis waarin wij jou als persoon herkennen, dan kom ik graag bij je langs om dit te fotograferen. Het leuke is dat we niet alleen je huis vastleggen, maar ook degene die er wonen. Zo creëren we een beeld van jou en je leefomgeving.

Dit is ook de perfecte shoot voor interieurontwerpers. Heb jij een bedrijf dat interieurs ontwerpt of de styling verzorgt, dan is dit de mogelijkheid om je werk vast te leggen. Zo kun jij het weer gebruiken voor o.a. social media, je website of portfolio.

Concept styling + Fotografie + Selectie en nabewerking€750,- excl. btw

Productshoot

(voorbereiding+ eventueel styling + fotografie + selectie en nabewerking)

Je hebt prachtige nieuwe producten die je op de markt gaat brengen of al te koop zijn. Het enige wat nog ontbreekt is de fotografie óf hetis nog net niet helemaal naar wens. Bij dit onderdeel komt mijn styling-achtergrond extra goed van pas. Doordat ik zowel de presentatie van de producten, de locatie, het concept en de fotografie voor je kan regelen komen we samen tot een mooi eindproduct die jij weer kunt delen en gebruiken.

Bij deze shoot is de prijs afhankelijk van het aantal producten en de hoeveelheid foto’s.

Concept styling + Fotografie + Selectie en nabewerkingvanaf €550,- excl. btw

De prijzen zijn exclusief reiskosten en eventueel benodigde producten.