Dit ben ik

BeetjeBeate

Dit ben ik. Beate. Het gezicht achter Beetje. Een enthousiaste meid met een grote glimlach én liefde voor fotografie, beeld en styling. Ik zing het liefst de hele dag door, houd ontzettend van lekker (mooi) eten én van gezelligheid. Aandacht voor de mensen en alle prachtige dingen om je heen. Dat is altijd hetgeen dat ik belangrijk vind, want wat je aandacht geeft groeit. Deze echte aandacht voor jou als mens maakt dat jij mijn inspiratiebron bent. Met mijn fotografie wil ik producten goed tot z’n recht laten komen en jouw karakter laten zien. Met mijn styling en interieurontwerpen wil ik je echt thuis laten voelen in je eigen huis.

Het spelen met licht en het inspelen op onverwachte momenten maken dit vak zo mooi. Het creëren van een waardevolle herinnering is voor mij het belangrijkste wat er is.

Toen ik klein was zat ik steevast elke week voor ‘Eigen huis en tuin’. Daar begon mijn liefde voor het ontwerpen en stylen van allerlei verschillende plekken. In 2018 heb ik daarom de richting Ontwerp en Ruimte – Styling en Instore afgerond aan het CIBAP vakcollege in Zwolle. Sinds een aantal jaar heb ik mijn droom verwezenlijkt en ben ik zelf aan de slag gegaan met Beetje.

Foto's Beate: Nadia Morsinik

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Juist de alledaagse dingen vind ik het mooiste wat er is. Ik omarm het gewone leven en probeer juist die schoonheid vast te leggen.
Op mijn site geef ik jullie een kijkje in mijn creatieve leven en lees je de verhalen achter de fotoshoots. Het is een plek waar persoonlijke verhalen samenkomen met fotografie, interieur- en grafische vormgeving, fijne producten, lekkere recepten en bijzondere samenwerkingen.

Wil je nog meer zien van Beetje? Bekijk en bezoek dan vooral mijn Instagram. Hopelijk worden jullie dan net zo enthousiast als ik. Veel plezier en laat je inspireren!