JAAA ik wil – Ellis en Pim trouwden in coronatijd

We zijn er inmiddels wel achter: trouwen ziet er anno nu net eventjes anders uit. Zo ook bij Ellis en Pim. Voor mij was dit stel niet onbekend. Ellis is nu al een aantal jaren mijn leidinggevende bij Schenkers in Apeldoorn. Daarom was het tijdens het bespreken van de plannen vooral ontzettend gezellig.

Ik ken Ellis als een vrouw met makkelijke kleding, weinig make-up en het haar in een paardenstaart. Normaalgesproken zijn de partners helemaal overdonderd als ze elkaar zien, maar dit keer viel mijn mond open van verbazing toen ik Ellis mocht fotograferen op haar dag. Een prachtige trouwjurk, haren mooi opgestoken versierd met bloemen en natuurlijke make-up. Een totaal andere Ellis leek het wel. Maar al snel kwam ik er tijdens het fotograferen achter dat Ellis en Pim, ondanks hun trouwkleding, nog steeds lekker zichzelf waren gebleven.

Omdat fotograferen op een locatie nu soms wat lastiger is kozen we voor een bijzondere plek: het huis van Ellis en Pim. Samen spelletjes spelen, lachen en echt zichzelf zijn. Dat omschrijft deze sfeer en foto’s. Lachend tilde Ellis haar jurk iets omhoog. Onder haar kleding schitterden namelijk sneakers in plaats van een paar hoge pumps. Mét trouwdatum om later nog vaak herinnerd te kunnen worden aan deze bijzondere dag. En hopelijk over een paar jaar samen te kunnen feesten en gezellig te eten met een hele grote groep mensen.

Fotografie: Beetjehome. Tekst: Rachel Vieth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *