Liefde voor vallende bladeren

Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome

Houden jullie ook zo van de herfst? Je huis gezellig maken met kaarsen, plaids en kussens, het bakken van appeltaart en het drinken van warme chocolademelk (met extra veel slagroom). Voor mij begint het seizoen altijd met een bezoekje aan de vtwonen & designbeurs.

Samen met Babette van Studiobabsie ging ik op pad. We begonnen in hartje Amsterdam met een kopje koffie bij het altijd gezellige Pluk. We kletsten en kletsten en opeens moesten we opschieten. Met onze camera in de aanslag kwamen we aan bij de RAI.

Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome

Oeps, de kaartjes vergeten… gelukkig hebben we het mailtje nog. We liepen regelrecht op het vtwonenhuis af. Wat was dat weer mooi, groots en gezellig. Je kwam ogen tekort.

Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome

Je ziet al zo veel langskomen, dat de beurs niet altijd meer vernieuwend is. Toch blijft dit styling walhalla mij inspireren. Ik denk dat dat komt doordat wanneer je zo’n presentatie in het echt ziet, het nog meer met je doet dan met een foto. Ook kijk je er met je eigen creatieve ogen naar. Iedereen fotografeert het weer op zijn eigen manier. Misschien is dat ook wel zo leuk aan de beurs. Er komen heel veel foto’s voorbij op Instagram. Toch zijn ze allemaal net wat anders en zo zie je hoe anderen op hun manier naar dezelfde setting hebben gekeken.

Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome

Wat ik bijzonder vond was dat ook het Rode kruis een plekje op de beurs had gekregen. Naast de vtwonen-stand was het vluchtelingenhuis te vinden. Door middel van tweede-, derde- en vierdehands meubels en producten werd een fijne sfeer gecreëerd. Er werd op een stylische manier aandacht gevraagd voor de realiteit. Bij deze stand liepen natuurlijk mensen rond van het Rode kruis. Zij vertelden over hun werk en ervaringen. Hierdoor kwam je voor je gevoel even tot stilstand op de bruisende beurs.

Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome Liefde voor vallende bladeren - BeetjeHome

We vervolgden onze weg naar de stand van Karwei. Hier zijn we veel te lang blijven zitten…Hoe dat kon? We volgden een fijne workshop en wanneer wij eenmaal lekker bezig zijn, staan we niet meer op en vergeten we de tijd. Het was een workshop van kunstenares Petra Lunenburg. Zij ontwierp verschillende bordjes voor de Karwei collectie;

leuk om thuis aan de muur te hangen! Combineer ze met oude bordjes van je oma en tadaa jouw persoonlijke wand is geboren.

Ik ga lekker genieten van de vallende bladeren, appeltaart en warme chocolademelk (met lekker veel slagroom).

Tot snel weer!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *