Noordwijk aan zee

De wind door je haren, het geruis van de zee en de zon op je gezicht. Je kunt mij niet gelukkiger maken dan met de zee. Zo stapte ik, compleet onverwachts, op een maandag in de trein om een bezoekje te brengen aan Noordwijk. Bij deze kustplaats was ik nog niet heel vaak geweest, maar de enthousiaste verhalen trokken mij naar deze badplaats.

Daar kreeg ik geen spijt van! Wat een geweldig leuke strandtenten kwam ik tegen. Ik besloot neer te ploffen bij Branding Beach club. Buiten word je al begroet door de vrolijke muziek. Wanneer je naar binnenloopt kom je in een door licht overgoten ruimte vol met planten, aardse tinten en fijne interieur items. Ik had ogen tekort en wilde alles op de foto zetten.

Mmm wat gaan we nemen… sowieso een cappuccino, (standaard recept haha), ik ben namelijk dol op koffies. Oeh en ik ga voor de bowl met Turkse yoghurt en fruit. Smullen! Terwijl ik wachtte op mijn bestelling maakte ik een rondje met mijn camera. Ondertussen genoot ik van het uitzicht en het lekkers.

Terwijl ik de camera weer in de tas stopte en een bezoekje wilde brengen aan de wc ontdekte ik nog een ander deel van de beachclub die niet aan mijn lens mocht ontgaan. Hup camera er weer bij.

Via het strand liep ik weer terug naar de bushalte, want helaas komt aan alles een einde. Ik voel mij altijd zoveel rustiger naar zo’n bezoekje aan de zee. Voor mij de manier om van stress af te komen. Ik sluit mij volledig aan bij alle enthousiaste verhalen en ga zeker nog eens terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *