0

BeetjeTogether

De camera is mijn grootste vriend. Om mij heen zie ik de mooiste dingen en het liefst zou ik foto’s maken met mijn ogen. Overal vind ik wel iets om te fotograferen. Van bedrijven tot mensen, tot de styling van producten. Het is mijn passie. Met mijn beelden probeer ik momenten en mooie dingen vast te leggen. Het bijzondere aan dit vak vind ik dat je inspeelt op de gevoelens van mensen. Bij mensen wil je het karakter weerspiegelen, dit roept een gevoel van herkenning op. Bij bedrijven verbeeld je de passie en de liefde voor het vak. Je probeert ervoor te zorgen dat mensen gaan denken wauw wat gaaf dat wil ik ook. Je brengt in beeld wat anders achter de schermen gebeurt. Bij producten speel je in op de sfeer en creëer je een lekker beeld waardoor mensen denken dat wil ik thuis!Tja… Wat vind ik het leukste om te doen? Alles! Dat is typisch wie ik ben. Ik hou van de diversiteit van het vak.
Het sociale, het contact dat je legt tussen mensen doormiddel van fotografie vind ik heerlijk.

Je krijgt unieke kijkjes in iemand leven en dat is hetgeen wat mij misschien wel het meeste energie geeft. Ik hou nou eenmaal van mensen. Tijdens mijn fotografie hou ik er rekening mee dat het niet je dagelijkse bezigheid is om voor de lens te staan. Ik beken, ook ik sta liever achter de camera dan ervoor, maar daarom nemen we alle rust en tijd. We kletsen en doen net alsof die zwarte boks er niet is.

Hieronder vind je verschillende pakketten, maar een fotoshoot is uiteraard erg persoonlijk dus het kan zeker zo zijn dat geen van de pakketten helemaal bij jouw plannen aansluit. Stuur dan gerust een vrijblijvend berichtje want ik sta open voor al jouw ideetjes, we komen dan samen vast en zeker tot een passend shoot!

 


 

In the Picture - BeetjeHome

In The Picture (1,5 uur)

€150,-

Jij bent mijn inspiratiebron en jij staat centraal voor mij. Samen gaan we een plan bedenken, een locatie zoeken en beelden schieten.

Dit is de shoot voor iedereen van ondernemer tot student. Perfect als je jouw bedrijfje in de markt wil zetten en beelden nodig hebt voor je social media kanalen. Eigenlijk is elke reden een goede reden voor het maken en plaatsen van een foto. We nemen er gewoon alle rust en tijd voor.

Load More


Love Shoot - BeetjeHome

Love Shoot (1,5 uur)

€175,-

Samen is veel leuker. Je hebt de leukste vriend/ vriendin van de wereld en wil natuurlijk ook graag een keer samen op de foto.

We kiezen samen een locatie die bij jullie past, delen ideeën en realiseren een mooie loveshoot.

Load More


Always Better Together - BeetjeHome

Always Better Together (1,5 uur)

€225,-

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Gezellig samen op de foto. Als cadeautje voor ouders, opa en oma of gewoon omdat het bijzonder is om jullie familie/ vriendengroep op beeld te hebben. Iedereen is uniek en samen vertellen jullie je verhaal, dat verhaal leg ik graag voor jullie vast.

Samen bedenken we een passend plan en zoeken we een locatie die wat over jullie verteld.

Voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking

Groepsfoto’s (1,5 uur) – €250,-
5 tot en met 10 personen

Per persoon extra – €25,-

Kindershoot (1,5 uur) – €200,-
5 tot en met 10 personen

Per kind extra- €15,-

Load More


 

Your Big Day - Wedding - BeetjeHome

Your Big Day

€750,-

Dit is altijd iets bijzonders. Jullie dag en jullie moment. Jullie persoonlijke verhalen staan centraal. Ik voel mij altijd vereerd als ik deel mag uitmaken van het samen zijn. Met veel liefde en plezier verdiep ik mij in wie jullie zijn en waar jullie over dromen. We drinken samen een kop koffie (of een theetje uiteraard ☺ ), maken plannen denken na over de sfeer, stijl van de bruiloft en de fotografie daarvan. Het belangrijkste is dat iedereen zijn ding doet en we er een gezellige dag van maken.

Je hebt natuurlijk verschillende mogelijkheden. Willen jullie mij de hele dag erbij hebben, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat? Willen jullie alleen de ceremonie vast hebben gelegd? Liever alleen een loveshoot van jullie tweeën? Of willen jullie alleen het feest op de foto?
Eigenlijk is alles mogelijk. Je kunt verschillende onderdelen met elkaar combineren en samen maken we het perfecte plan.

Voorbereiding + fotografie + selectie en nabewerking

Ceremonie/ dag + Loveshoot (6 uur)
€750,-
Meest gekozen

Van ‘ochtends vroeg tot ’s avonds laat (10 uur)
€1000,-

Ceremonie/ dag ( 4 uur)
€500,-

Avond(3 uur)
€ 275,-

Natuurlijk is alles bespreekbaar en kijken we wat bij jullie past.

Load More


Behind the scenes - BeetjeHome

Behind The Scenes

€300,-

Behind the scenes (voorbereiding+ eventueel styling + fotografie + selectie en nabewerking)
Je hebt een geweldig bedrijf waar je keihard voor werkt. Dat is je trots en dat mag gezien worden. Van fijne koffiebar, tot strandtent, tot werkplaats alles delen we tegenwoordig op onze socialmedia kanalen en passende content is daarom van groot belang. We maken een plan, kletsen, ik observeer, luister, kijk en leg vast. Precies zoals jij jezelf wil laten zien aan de buitenwereld.

Waardering voor wat mensen doen en het fotograferen van passies is wat mij zo aanspreekt in deze fotografie.

Behind the scenes (2 uur) – €300,-

Extra styling + meenemen materiaal – €50,-

Bij dit pakket is het fijn dat het ook in abonnement vorm kan.
Wil je regelmatig content hebben om te delen? Dat kan! Ik kom 4x per jaar langs om beelden te schieten. 4x per jaar? Dit kan bijvoorbeeld elk seizoen zijn. Het voordeel hiervan is dat je het in kunt zetten op momenten dat jij het nodigt hebt/ jouw agenda het toe laat en zo ben je het hele jaar voorzien van beeldmateriaal.

Behind the scenes abonnement
€245,- per keer

4x per jaar een fotoshoot
Behind the scenes
€900,- per jaar

Extra styling + meenemen materiaal – €50,-
Per keer inzetbaar

Load More


Productshoot - BeetjeHome

Productshoot

€350,-

Je hebt prachtige nieuwe producten die je op de markt gaat brengen of al te koop zijn, maar de fotografie ervan ontbreekt nog of is nog net niet helemaal naar wens. Bij dit onderdeel komt mijn styling achtergrond extra goed van pas. Doordat ik zowel de presentatie van de producten, de locatie, het concept en de fotografie voor je kan regelen komen we samen tot een mooi eindproduct die jij weer kunt delen en gebruiken.

Productshoot – v.a. 350,-
Voorbereiding + concept + styling + fotografie + selectie en nabewerking

Bij deze shoot is de prijs afhankelijk van het aantal producten en de hoeveelheid foto’s.
Ook bij de product shoot is een abonnement uiteraard mogelijk. Hiermee bedoel ik dat je om de zoveel tijd beelden kunt laten schieten voor een voordeliger bedrag dan een eenmalige fotosessie.

Load More


 

Alle prijzen zijn exclusief btw, reiskosten en styling materiaal.

 


 

Referenties