Gluren bij de buren: thuis in het kersthuis van Hilde en Max

Een prachtig, oud appartement in Rotterdam. Dat was de locatie van deze mooie kerstige binnenkijker. Een aantal weken geleden ging ik samen met Wout op visite bij zijn zus Hilde en haar vriend Max. Mijn hart ging al meteen sneller kloppen bij het zien van de en suitedeuren die de taupekleurige keuken scheidt van de rest van de woonkamer.

En natuurlijk is er ook aan kerst gedacht in deze tijd van het jaar. Een echte kerstboom met een paar ornamenten en af en toe een ster siert de woonkamer. In het huis van Hilde en Max wordt meteen duidelijk dat kerst helemaal niet bont hoeft te zijn. Dat is ook terug te zijn aan de tafel. Het is sfeervol gedekt als we aanschuiven voor een gezellig etentje. Het witte servies in verschillende lagen in combinatie met de organische vormen van de houten tafel zorgen voor sfeer.

Hun interieur bestaat uit een combinatie van natuurlijke materialen, design maar ook veel vintage. Aandacht voor mens en duurzaam leven. Dat is wat centraal staat in dit prachtige jaren 20 appartement in deze bijzondere stad.

Fotografie: Beetjehome. Tekst: Rachel Vieth

2 reacties

 1. Leuke rubriek hoor, prachtige foto’s! Ik houd van ‘gluren bij de buren’. Ik vind dit interieur echt heel erg mooi.

  Als je nog eens een gezellig huis met mooie honden zoekt, ik houd me aanbevolen.. 😉 Vooral de honden zijn zeer fotogeniek. 😉

  1. Wat leuk om te horen dankjewel! Ja ze hebben echt een fantastisch huis!
   Oeh dat is goed om te weten dankjewel!

   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *