Van geloftes in het bos tot het jawoord met bier in de hand

“Bij toeval met Beate aan de praat geraakt toen wij een fotograaf zochten voor onze bruiloft. En ja hoor, het paste perfect! Ze kwam tijdens de kennismaking direct met sfeerbeelden die bij ons passen en nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren. Tijdens de shoot gaf ze ons een relaxed gevoel wat maakte dat we hele mooie ontspannen foto’s hebben. Ook tijdens het feest heeft ze prachtige foto’s gemaakt, ze heeft echt oog voor detail en leuke gebeurtenissen. Ik kreeg van verschillende gasten te horen dat Beate zonder opgemerkt te worden aanwezig was. Het resultaat is prachtig en wij zijn er heel blij mee. Een blijvende herinnering aan een prachtige dag! Geen woord gelogen, nogmaals bedankt” – Jessica de Vries –

Wanneer ik aan het werk ben bij Schenkers maak ik geregeld een praatje met de gasten. Dat maakt mijn werk juist zo leuk. Zo raakte ik ook aan de klets met Jessica en Maikel. Van het één kwam het ander en toen mocht ik in de zomer van 2019 hun bruiloft vastleggen! Wat bijzonder! Ik ben altijd door het dolle heen wanneer een opdracht mij gegund wordt, maar dit werd wel een hele leuke. Het feest werd namelijk gevierd bij Schenkers.

Het moest niet te overdreven, gewoon gezellig met een biertje in de hand. We deden een shoot van tevoren op een zandvlakte vlakbij Apeldoorn. Het fotomoment, was ook het eerste moment dat ze elkaar zagen. Dat maakt de beelden zo echt. De trots en liefde straalde van het stel af.

Er was nog iets heel bijzonders. De geloftes die ze aan elkaar hadden geschreven werden hier gedeeld. Alleen, met elkaar, zonder iemand erbij. Ohja, ik liep er rond met de camera. Kippenvel als je bij zulke waardevolle momenten mag zijn. We vervolgden onze naar de van Kinsbergenstraat waar het feest en een zogenaamde plechtigheid voor familie en vrienden plaats vond. We genoten en feesten tot in de late uurtjes. Wat er niet kan ontstaan door een toevallige ontmoeting. Dank jullie wel voor de geweldige dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *