Aan tafel!

We zijn inmiddels al weer halverwege januari, maar ik denk nog met plezier terug aan de warme decembermaand. Lichtjes, dennengroen, mooi gedekte tafels en bovenal veel liefde en gezelligheid.

Dit jaar vond het kerstdiner bij ons plaats. Een fijn moment om helemaal los te gaan wat betreft de styling haha. Glitters, gecombineerd met aardewerk, schatten uit de natuur en kaarsen dat is voor mij het ultieme kerstgevoel. Juist die combinatie van de ruwe materialen en de glansende details zorgen voor iets magisch.

We vierden dit jaar niet alleen eerste en tweede kerstdag maar veel lieve vrienden en vriendinnen schoven 27 december bij ons aan tafel voor een lekker dinertje.

Het ziet er gezellig uit, alleen was ik de praktische kant van het verhaal een beetje vergeten. Zo ontdekten we tijdens het dinertje dat kaasfondue tussen het dennengroen niet heel handig is. We hadden namelijk ruimte gebrek. Maar ja… Het oog wil ook wat en daarom kozen we ervoor om gewoon een extra tafel ernaast te zetten voor al het eten. Weer een weet voor de volgende keer zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *