0

Terug van weggeweest

Lieve mensen ik ben terug van weggeweest en… met een vernieuwd blog. Helemaal blij ben ik met het resultaat. Dit was ook de reden dat ik even geen artikelen heb gepost. Ik heb dit niet zelf gedaan, geweldige hulp kreeg ik van Eunoia studio
Het fijne, gezellige en informele mailcontact zorgde voor een fijne samenwerking.

Ondertussen is er heel wat gebeurt met BeetjeHome. Doordat de opdrachten toenamen heb ik namelijk besloten mij in te schrijven bij de kvk! Whaaa ja ik heb de stap gezet haha. Het stond al een ruime tijd op mijn lijstje, maar eigenlijk van de een op andere dag besloot ik hop ik schrijf mij in. Een extra reden was dat ik momenteel weer op school zit. Tijdens de afstudeerperiode heb ik ook een onderdeel ondernemen. Bij dit gedeelte krijg ik de mogelijkheid om aan mijn eigen bedrijfje te werken. Die kans grijp ik natuurlijk met beide handen aan. Het fijne is dat je al lerende en met feedback van deskundige je bedrijfje kunt beginnen.

Ik kan nog wel even door kletsen over alles wat er afgelopen maanden op mijn pad is gekomen en ik zal ook alles met jullie delen, maar stukje voor stukje. Van interieurontwerpen, Shoots, het ontdekken van nieuwe hotspots tot inspirerende dagjes weg. Het kwam allemaal langs.


Zo ging ik afgelopen donderdag, samen met Centaine van Centaine Creations, naar Rotterdam.
We begonnen met een bezoekje aan de Materia beurs in AHOY. Hier werden allerlei nieuwe materialen en technieken gepresenteerd. De beurs is gericht op eigenlijk alle ontwerpers die graag met de nieuwste materialen werken. Wat mij vooral opviel (logisch ook in dit tijdperk) is dat er ontzettend veel werd stil gestaan bij recycling, duurzaamheid en het maken van bewuste keuzes. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Wat ik zo mooi vind om te zien is dat mensen, nu materialen niet meer vanzelfsprekend zijn, nog veel creatiever worden.

Toen we verschillende mensen hadden gesproken en de beurs hadden bekeken zijn we richting Rotterdam zelf gegaan, stiekem vond ik de hotspots die we daar tegenkwamen nog inspirerender. Dat komt denk ik, doordat ik altijd meer van de woonbeurs ben. 

Nadat we aan een gezellige Rotterdamse de weg hadden gevraagd gingen we op pad. Het was maar 10 min werd ons verteld. (Dit bleek ietsje langer haha) een half uur later kwamen we terecht op Katendrecht. Door al het geklets hadden we de bordjes even gemist. (Oeps) Een Rotterdamse wijk met karakter. Rotjeknor staat natuurlijk bekend als moderne stad met veel architectuur. In deze wijk zijn nog een paar oude panden te vinden. Persoonlijk heb ik daar altijd meer mee dan al die nieuwe bebouwing. 

FENIX FOODFACTORY konden we natuurlijk niet overslaan. Dat is gewoon een plek bestaande uit hotspots. Fijn aan het water en met zoveel lekkers dat keuzes maken moeilijk was. We begonnen met koffie (goh wanneer niet). Ook besloten we bij Jordy’s Backery een overheerlijke tosti met geitenkaas en cranberry’s te nemen. Een goede keus, want terwijl wij lekker zaten te eten konden we genieten van alles wat er om ons heen gebeurde.
Terwijl we richting de uitgang liepen roken we de geur van warme stroopwafels. MMM… eentje voor onderweg dan maar? Bij Strooprotterdam hebben ze originele varianten van deze geliefde Hollandse koek. Zelf ging ik voor een combinatie met zeezout. Dit was echt een aanrader, dus ik zou daar snel even gaan proeven. Je krijgt ze namelijk nog warm ook. Daar hou ik zo van.

De dag sloten we af bij SUE, in het centrum van deze havenstad. Wel leuk om te weten. Zij hebben ook een fijn Instagram

 

Dit Instawaardige barretje kon natuurlijk niet aan mijn lens voorbij gaan. Terwijl we beelden schoten kletsen we met de gezellige medewerkers. Ik ga graag nog eens terug naar dit vegan tentje. Het voelt goed om weer lekker veel beelden met jullie te kunnen delen. Tot snel!

Liefs,

Laat een reactie achter

 • Reageren
  Dirry Siemelink
  21/03/2018

  Weer leuk om te zien en te lezen over je belevenissen, Beate, ook veel succes met de start van je bedrijf, klinkt trouwens allemaal, goed maar dat vind jij vast ook!!

  • Reageren
   Beate Vieth
   28/03/2018

   Wat leuk om te horen! Dankjewel! Haha ik hoop dat het allemaal goed gaat.
   Maar doe het met veel liefde en plezier! Tot snel!